Joc. Halfway To Fivepoints

Si lucrurile care trebuie facute sa-si urmeze cursul, nestingherite si nestapanite! Asa mi-am zis in ultimele zile, drept  pentru care mi-am petrecut ziua intr-un morman de coli A4 zugravite cu literele unuia dintre cursurile acestui semestru. M-a captivat intr-atat incat am ajuns sa ma descopar cu mirare in profilul cautatorului de senzatii, concluzie care – pricep eu din continut – nu imi va aduce nimic bun. Pana la urma e posibil sa ma insel, regasindu-ma, ca tot studentul, in aproape orice descriere cand e vorba de personalitate. Am extras ce m-a interesat: dragostea ca un joc, citandu-l astfel pe titularul cursului.

Abia de curand mi-am armonizat explicatiile rationale cu afectele, luandu-le frumos de mana pe fiecare si livrandu-le pe un ecran mare filmul nasterii lor. Acum ca am finalizat jumatate din topul de hartie si o parte din esenta, am coborat cortina si am ramas in culise cu gandul la ce numeam eu indragostire si joc. Inca mai pastrez o urma de tristete de cand am aflat ca angajamentul in relatiile de cuplu s-ar putea sa imi lipseasca, motiv pentru care nevoia mea de libertate si independenta capata sensuri mai clare. De asemenea, si rapiditatea cu care ma plictiseam pare sa aiba acelasi izvor.

Pana cand o sa gasesc alt curs si alta materie care sa imi aduca vesti mai bune sau macar unele neinteresante, m-am apucat de un joc mai simplu, cu consecinte insignifiante ori absente (e de preferat pasiunii pentru coarda elastica pe care n-am simtit nevoia s-o experimentez).

Prima piesa:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: